Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 1°C Oblačno

Černá ovce TOP 09: Místostarosty Prahy 3 se pral a měl sex na WC

Černá ovce TOP 09: Místostarosty Prahy 3 se pral a měl sex na WC
zdroj: Mediafax

K nezvyklému incidentu během prosincového večírku mělo dojít na radnici Prahy 3. Podle informací ParlamentníchListů.cz, které potvrdil také opoziční zastupitel Matěj Stropnický, měl místostarosta Tomáš Kalousek fyzicky napadnout svého kolegu, zaměstnance odboru.

Mlčením, kroucením hlavou anebo náhlým položením telefonu skončila většina dotazů, které ParlamentníListy.cz položily zastupitelům městské části Prahy 3. "O ničem takovém nevím," uvedl tiskový mluvčí městské části Jan Sotona. "Ale pošlete mi to mailem," doplnil.

O mnoho sdílnější byla výrazná tvář Prahy 3 a Strany zelených Matěj Stropnický. Ten na svém profilu na Facebooku a následně také pro naši redakci prozradil, že:

"Žižkovský místostarosta pro privatizaci Tomáš Kalousek se na vánočním večírku radnice ožral víc, než si myslel. A poté, co dal pěstí jednomu úředníkovi z odboru dopravy, juchal užít intimní chvilku s vedoucí odboru zastupitelstva na hajzlících," uvedl Stropnický. "Furt nevím, jestli je to bratr stejnojmennýho ministra, nebo kaňour z jinýho polesí," doplnil Stropnický.

Celý článek naleznete na ParlamentníListy.cz