Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Oblačno

Chodíte rádi na výlety? Pojďte chodit a soutěžit s VZP

Chodíte rádi na výlety? Pojďte chodit a soutěžit s VZP
zdroj: tisková zpráva

Vybrali jsme pro vás 140 zajímavých lokalit, které můžete navštívit a ještě k tomu soutěžit! Vydejte se s VZP do 15. září na výlety po České republice. Zaregistrujte se na webu www.chodimesvzp.cz, navštivte alespoň 8 míst a hrajte o 111 cen. Hlavní výhra ale bude vždycky vaše zdraví!

Vyrazte na výlet a soutěžte
Letní soutěž VZP Pojďme spolu chodit již probíhá. Jak se do ní zapojíte? Zaregistrujte se na webu www.chodimesvzp.cz. K registraci stačí váš e-mail a vámi zvolené heslo, na výlety budete potřebovat chytrý telefon.

V seznamu výletních míst na webu si vyberte alespoň osm z nich, která navštívíte ať už sami nebo s rodinou. Jakmile se budete na daném místě nacházet, přihlásíte se pod svým účtem na webové stránce a příslušné místo zaškrtnete jako navštívené. Stránka má naprogramovanou GPS, díky které se dá jednoduše ověřit, zda na místě skutečně jste.

Vydejte se na výlet po ČR a soutěžte Vydejte se na výlet po ČR a soutěžte | zdroj: VZP ČR

140 tipů na výlet
Známe spoustu míst jako stvořených pro malou vycházku, pěší výlet i pořádnou túru. Celkem jsme pro vás připravili 140 výletních míst. Rozdělená jsou podle krajů, tudíž si každý snadno vybere, ve kterém kraji chce výlety absolvovat. Máte na to čas do 15. září, kdy soutěž končí.

doprovodne_foto_540x371_2 (1) Do 15. září navštivte alespoň 8 míst | zdroj: VZP ČR

Vyhrajte jednu ze 111 cen
Soutěžící, kteří splní všechny podmínky, mohou vyhrát hodnotné ceny. Bude odměněno 111 výherců, kteří budou určeni losováním. Na tři z nich čekají hlavní ceny, a to poukazy na nákup sportovních potřeb a oblečení v hodnotě 15 000 Kč, 10 000 Kč, 5 000 Kč, dále se se hraje o 8 poukazů v hodnotě 2 500 Kč a 100 výherců získá sportovní batoh.

doprovodne_foto_540x371_3 (1) Hlavní cenou je poukaz na nákup sportovních potřeb a oblečení v hodnotě 15 000 Kč | zdroj: VZP ČR

Chůze prospívá vašemu zdraví
Pravidelná chůze je skvělé kardio cvičení. Působí na normalizaci krevního tlaku a tím omezuje riziko srdečních chorob a mozkové mrtvice. Během chůze také spalujete kalorie a díky tomu hubnete. Výsledky záleží na tempu vaší chůze, délce trasy a jejím terénu a ovlivňuje je také vaše tělesná hmotnost. Chůze vám přinese lepší náladu díky uvolňování endorfinů v mozku i lepší pracovní výkon. I mnozí myslitelé museli chodit, aby se dostavily ty pravé geniální nápady!

doprovodne_foto_540x371_4 (1) Pojďte do toho s námi na www.chodimesvzp.cz | zdroj: VZP ČR

Zdroje:
Inzerce