Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Fámy o Paroubkově straně? Haškovci netuší, Rath viní Tvrdíka

Fámy o Paroubkově straně? Haškovci netuší, Rath viní Tvrdíka
zdroj: Mediafax

Jiří Paroubek by údajně mohl založit vlastní stranu a jít ve šlépějích Miloše Zemana. Alespoň o tom spekuluje středeční MF Dnes. Sám Paroubek to zásadně odmítá. Část významných sociálních demokratů ale takovou možnost nevylučuje.

MF Dnes Paroubek řekl, že se takovým spekulacím směje. „Je hezké, že mají sociální demokraté takové starosti. Ale měli začít psát raději něco na Vaševěc.cz. Někde se začít musí," řekl a naznačil, že na jeho webu by dostali příležitost projevit své názory.

Nic není nemožné

Kandidát na předsedu ČSSD a jihomoravský hejtman Michal Hašek ale možnost, že by Paroubek okolo sebe vytvořil stranu, nepovažuje za nemožnou. „Myslím, že už reklamní slogan jedné automobilky říkal - nic není nemožné. Ale jinak to považuji za spekulaci, kterou může potvrdit nebo vyvrátit jen Jiří Paroubek," řekl serveru ParlamentníListy.cz Hašek.

Další vlivný muž ČSSD David Rath má zcela jiný názor. „O ničem takovém se mnou Jiří Paroubek nemluvil. Řekl bych, že to je další výtvor z dílny Jaroslava Tvrdíka. Odpovídá to i naivitou," směje se Rath.

Celý článek na ParlamentniListy.cz