Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Hubnete na léto do plavek? Zeštíhlete raději svoje výdaje

Hubnete na léto do plavek? Zeštíhlete raději svoje výdaje
zdroj: Profimedia

Slunce, pálící na plné pecky, je jasným signálem blížící se plavkové sezóny. S tou je neúprosně spojeno také hubnutí, protože všudypřítomná reklama nám do hlavy tlačí dokonalá plážová těla. Bezstarostné léto si ale můžete užít i jinak.

Ať už se chystáte někam k moři nebo třeba na Lipno, plavky samozřejmě přijdou vhod. Jak ale trefně vystihly reakce na jednu nepovedenou reklamní kampaň, plážové tělo má každý, kdo má tělo – a je na pláži. Krom starostí o naše křivky a pupky si ale na dovolenou často přibalujeme také trápení finanční.

Složenky a vyúčtování žádné prázdniny nemají, ale naštěstí existuje hubnoucí kůra, kterou na ně můžeme bez obav nasadit. Nejde přitom o žádnou zázračnou pilulku nebo hladovou dietu. Cestou ke štíhlejším účtům za energie je internetový srovnávač Srovnam.cz, díky kterému ušetříte, aniž byste se u toho zapotili.

Stačí ho otevřít, zadat PSČ vašeho odběrného místa – žádné osobní údaje nejsou potřeba – a pak už si jen vybrat, jestli se bude počítat podle roční spotřeby, výše záloh nebo způsobu, jakým doma energie využíváte. Srovnam.cz umí elektřinu i plyn a obratem vám vypíše veškeré nabídky, dostupné pro vaše odběrné místo.

Nejférovější dodavatel roku 2017

Na Srovnam.cz vás už ale dlouho upozorňujeme na to, že neméně důležité jsou i podmínky, za jakých tuto cenu získáme. Na trhu ovšem existují desítky dodavatelů plynu a elektřiny a je nám jasné, že pro běžného spotřebitele je mnohdy takřka nemožné se ve všech nabídkách zorientovat. A proto je tu výzkum Nejférovější dodavatel energií roku 2017! Na jeho výsledky se můžete podívat na našem blogu a zjistit tak, kteří z dodavatelů energií myslí na věci, které jejich zákazníci považují za nejdůležitější.

Ve výpisu se dozvíte nejenom celkovou cenu, ale také všechny důležité náležitosti, které smlouva s konkrétním dodavatelem obnáší. Bude se automaticky prodlužovat? Obsahuje fixaci ceny nebo sankce za předčasný odstup? Přihlásil se dodavatel k etickému kodexu, zaručujícímu férové jednání se zákazníky?

Odpovědi na tyto důležité otázky na Srovnam.cz okamžitě vidíte a můžete se tak v klidu rozhodnout, která nabídka je pro vás ta nejvýhodnější. A když byla řeč o hubnutí, tak účty za energie lze změnou dodavatele zeštíhlit o tisícové částky – a za to už seženete nejenom plavky, které vašemu tělo padnou jako ulité, ale třeba i nějakou tu prázdninovou legraci navíc.

Zdroje: