Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 9°C Polojasno

„Jsme jedna rodina. I s pojišťovnou“, říká úspěšná česká manažerka

„Jsme jedna rodina. I s pojišťovnou“, říká úspěšná česká manažerka
zdroj: tisková zpráva

Čím se inspirovat, když chcete jistotu v pojištění svého byznysu? Ať už se věnujete výrobě, obchodu nebo službám, stojíte v čele rodinné firmy nebo inovativního podniku, vyplatí se podívat, jak to dělají ti nejlepší. Zeptali jsme se Kateřiny Kratochvílové, předsedkyně představenstva dopravní společnosti ICOM transport.

Jako logistická firma musíte obstát v každodenním testu, kdy je třeba bez ohledu na okolnosti dopravit partnerům včas to, co si objednali. Jaký je návod na úspěch vaší firmy a hraje v něm roli i dobré pojištění?
Dobré pojištění je jistota, že se nedostaneme do úzkých v situacích, které nemůžeme ovlivnit.

Je zároveň zárukou jistoty a solidnosti pro naše partnery. Nejde pouze o nejlepší cenu nebo rozsah pojištění,  důležitá je i profesionální podpora, stabilita společnosti a pro nás jako rodinnou firmu i historie. Generali Česká jsou lidé,  kteří s námi spolupracují.  Řeší s námi denně naše potřeby a problémy. Jsou víceméně součástí naší společnosti. 

V jakých konkrétních situacích ve vašem byznyse vám pojištění pomohlo?
S rizikem se potkáváme každý den, hlavně na silnicích. I tady se díky pojištění Generali Česká cítíme opravdu bezpečně.

Podílíte se na řízení úspěšné rodinné firmy. Hledáte stejné hodnoty i u pojišťovny, berete ji jako
partnera, který vás provází celý život?
My všichni v ICOM transport se řídíme heslem „Jsme jedna rodina“.  A to je pro nás i Generali Česká.

Pojišťovna v dnešní době představuje moderního partnera, který má porozumění pro vaše potřeby a překvapí vás tím, jak je praktický a pohotový. Takový je i ProfiPlán – nové podnikatelské pojištění od Generali České s podporou digitálních služeb od sjednání až po řešení škod. Díky mimořádné variabilitě, širokému rozsahu pojistného krytí a zapojení moderních forem komunikace můžete mít během okamžiku vyřešené pojištění odpovědnosti i majetku tak, jak vaše firma potřebuje. Víc o podnikatelském pojištění a spoustu užitečných informací se dozvíte na www.generaliceskaprofi.cz .

Zdroje:
Inzerce