Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Kam na dovolenou s dětmi? Tipy na ubytování i výlety

Kam na dovolenou s dětmi? Tipy na ubytování i výlety
zdroj: shutterstock

Při plánování s dovolené s dětmi vám pomůže databáze ubytování a výletů na www.explorio.cz.

Objevte hotely pro děti i skvělé rodinné penziony po celém Česku. U každého jsou rovnou uvedené tipy na výlety v blízkém okolí, takže plánování budete mít o mnoho jednodušší.

Hotely pro děti, kde vás nuda nečeká
Chcete si na rodinné dovolené opravdu odpočinout? Vyberte ubytování, kde se děti zabaví. Ty nejlepší hotely pro děti mají dětské hřiště i vnitřní hernu, takže vás nezaskočí žádné počasí. A pokud nabízí i hlídání dětí nebo dokonce animační programy, máte vyhráno. Ve volném čase můžete do wellness, na drink do baru nebo si užít chvilku s knížkou a šálkem čaje či kávy.

Apartmány Pod Mariánskými schody zdroj: Apartmány Pod Mariánskými schody

Na hory i s kočárkem
S kočárkem nemusíte zůstávat jen v nížinách, vydejte se třeba do Krkonoš, které jsou plné aktivit i pro malé děti. Prozradíme vám trasy pro kočárek, které zvládnete i s běžným modelem, není potřeba pořizovat terénní. 

Nenáročným výletem je třeba cesta z Harrachova k Mumlavským vodopádům. Krátkou trasu projedete bez potíží s kočárkem a ujdou ji i vaši malí výletníci. Cestou vás čeká Liščí stezka s úkoly a zajímavosti ze života lišek.

Liščí stezka zdroj: Výlety s tátou

Dovolená s dětmi mezi vinicemi
Jižní Morava vás svou atmosférou přenese do slunné Itálie nebo na levandulová pole v Provence. Nádherná krajina, vynikající víno, pohádkové hrady a zámky, velký aquapark a vinice kam, se podíváš. To zní jako perfektní rodinná dovolená, co myslíte? Kam na jižní Moravě s dětmi? Objevte tipy na ubytování a výlety i v dalších českých vinařských oblastech.

Zábava pro celou rodinu
Rodinné zábavní parky vás zabaví na celý den. Užijte si s dětmi třeba vodní svět a prolézačky v korunách stromů v Mirákulu, pohlaďte si kovového krokodýla v Kovozoo nebo se vydejte s permoníky za tajemstvím v Zábavním parku Permonium.

Kovozoo zdroj: Kovozoo

Jak se dostat levně k moři?
Chcete se s dětmi podívat k moři a nezruinovat svůj rodinný rozpočet? Naplánujte si cestu sami bez cestovky. Správným nákupem letenky ušetříte hodně peněz, Naučte se tipy a triky, jak koupit levné letenky.

Zdroje:
Inzerce