Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Klaus dostal hanlivou SMSku. A bulvár ji zveřejnil

Klaus dostal hanlivou SMSku. A bulvár ji zveřejnil
Václav Klaus | zdroj: Mediafax

"Zloději," napsal třeba anonymní odesílatel Pavlu Bémovi. Objevily se však i drsnější texty, někdy i se spoustou gramatických chyb. Dokonce i prezident Václav Klaus si mohl přečíst nelichotivou textovku od uživatele "Tomíka", kterou cituje deník Blesk.

"Nikdy jsi nebyl Prezidentem toho to statu ČR republiky. Na opak jsi nepřiznany, nevyrovnaná osoba z komplexem zloděje. Tvoje obdoby pusobeni je ostudou naroda.."

Některé zprávy byly laděné s humorem. "Ahoj míro, můžeš mi poslat nějaký ryby a prachy na kafe?" napsal neznámý pisatel ministru financí Miroslavu Kalouskovi. Jiný odesílatel ale přitvrdil: "Svině pravicová, spolehni se, že tě podřežeme s celou rodinou... Denně se modlím, abys zemřel na rakovinu ve strašných bolestech..." Ministru chodí prý ale i podpůrné sms, kde mu lidé vyjadřují podporu.

Petr Gazdík (TOP 09 a STAN) si zase "postěžoval", že oproti jiným kolegům mu toho chodí málo a připadá si proto jako "lúzr". "Přál bych si žít v národě, kde má každý občan číslo na svého poslance a chce se s ním konstruktivně bavit," dodal politik.

Zdroje: