Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Miloš Zeman prý rezignuje na funkci prezidenta. Říká to Hájek

Miloš Zeman prý rezignuje na funkci prezidenta. Říká to Hájek
Petr Hájek | zdroj: Mediafax

V noci z pondělí na úterý se spouští nový kontrarevoluční magazín Petra Hájka Protiproud.cz. Bývalý prezidentův vicekancléř prozradil něco o obsahu. Titulek prvního článku zní: Kontrarevoluce začíná: Miloš Zeman se rozhodl rezignovat na funkci prezidenta republiky!

Před necelým měsícem jste oznámil vznik kontrarevolučního magazínu Protiproud.  Ukázal jste i titulní stránku, na níž začalo odpočítávání do startu. O půlnoci z dneška na zítřek čas vyprší. Odstartoval jste?

Pochopitelně. Protiproud vstoupil do světa, porod proběhne – jak jinak jde-li o kontrarevoluci – v noci. Od rána jej každý najde na protiproud.cz a doufám, že si ho vzápětí nastaví jako domovskou stránku. Každý den se tak bude mít příležitost dozvídat se, jaký svět kolem nás skutečně je. Pohlédnout za kulisy, které před realitu staví média hlavního proudu a jejich komplicové.

Začínáte s nějakou bombou?

Máme jenom bomby. Jsme kontrarevoluce. Právě proto nejsme zpravodajský server, nemíníme krmit lidi nesmysly, zasypávat je hromadou bezcenných, takzvaných informací. Jsme magazín názorový, komentující, analyzující, který bude oběti mystifikací, podvodů a manipulací orientovat ve skutečném světě. Jeho podoba bude přitom docela veselá a barevná ve všech významech toho slova. Jak jinak, když se na ní úžasným vkladem podílel kreativní mistr Ondřej Höppner!

Takže nepůjde jen o politiku?


Zdroje: