Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Nejsem blázen, který nechá sledovat sám sebe, brání se starosta

Nejsem blázen, který nechá sledovat sám sebe, brání se starosta
zdroj: tisková zpráva

Starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský by rád věděl, kdo zadal sledování politiků agenturou ABL. Ministr Vít Bárta by měl během soboty vysvětlit, jaká úloha agentury, kterou nyní vlastní jeho bratr, vlastně byla.

Pane starosto, v poslední době vaše jméno plní stránky novin v souvislosti s kauzou bezpečnostní agentury ABL a údajným sledováním politiků Prahy 11. Vy jste odmítl, že by si toto sledování zadala vaše Radnice, kdo to tedy byl?

No, to bych také rád věděl. Tady pořád někdo hlasitě křičí nebo píše, co všechno jsme na Radnici prováděli nekalého, ale žádný důkaz o tom nikdo nikdy nepředložil! Ani nemohl, protože nic takového se nestalo.

Více:
Bárta otáčí. ABL se na sledování politiků prý podílela
Bártovi žlutá složka k ABL nestačila. Zveřejněte vše, zlobil se
Sledujeme kauzu ABL

Ale složka s názvem „P11" se už do novin dostala...

A vy jste ji viděla? Ukázal ji už někdo veřejně? Ale hlavně: dokázal tady už prosím někdo, že název složky „P11" opravdu znamená, že Praha 11 byla tím, kdo si práci na této  složce objednal a zaplatil? Přinesl někdo sebemenší důkaz, že zadavatelem byla naše Radnice? Vždyť i já sám byl objektem toho sledování, a snad si nikdo vážně nemyslí, že jsem blázen, který za obecní peníze nechává sledovat sám sebe...?

Už mě to vážně štve, že tady si každý může napsat co chce, a nemusí to nijak dokazovat... Znovu zdůrazňuji, že MČ Praha 11 si nikdy u nikoho žádné sledování žádné osoby neobjednala, neplatila ani neiniciovala! Připadám si už trochu jako kolovrátek...

Celý článek na ParlamentniListy.cz