Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Sexy tanec, u kterého je třeba zatajit dech

Sexy tanec, u kterého je třeba zatajit dech
Burleska pod vodou | zdroj: Profimedia

I představení, v jehož rámci vystupují spoře oděné dámy, má svou osvěžující verzi. Alespoň v jednom z barů na Floridě, kde parta umělkyň předvádí show inspirovanou burleskou - pod vodou.

Floridský Wreck Bar není pouze zařízen v duchu 50. let - on padesátky i pamatuje! Během více než půlstoletí své existence hostil různé celebrity, včetně ikonické Marilyn Monroe.

V současnosti je lákadlem baru podvodní show, která se koná dvakrát týdně a je svérázným mixem burlesky a akvabel. Tanečnicím šéfuje Marina Andersonová, která je zároveň choreografkou i aktivní členkou skupiny a dle svých slov měla k vodě jako vášnivá plavkyně vřelý vztah odmalička. Na programu baru se podílí už řadu let, dříve se nicméně živila a realizovala především jako "decentnější" mořská panna. 

Barová show nyní napodobuje klasickou americkou burlesku, vedle sexy pohybů nechybí ani perfektní a voděodolný make-up a upravené účesy přítomných dam. Zatímco hosté popíjejí drinky a pozorují představení za okénky, opodál se o hudební doprovod starají dýdžejové.

V baru nicméně pod vodou nedělají psí kusy jen ženy - v zimě tu uvedli i mužskou burleskní show se šesticí svalnatých chlápků.

Zdroje:
Profimedia, www.miaminewtimes.com