Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Škárkova nenávist na plné pecky: John mi ukradl stranu, chtěl i moji ženu

Škárkova nenávist na plné pecky: John mi ukradl stranu, chtěl i moji ženu
zdroj: Mediafax

VIDEO. Třetím dnem dnes pokračuje hlavní líčení ve věci údajného uplácení poslanců Věcí veřejných, z něhož je obžalován Vít Bárta. Při výpovědích vycházejí na světlo informace nejen z politiky, ale i ze soukromého života. Když Kristýna Kočí prozradila poměr poslanců Dagmar Navrátilové a Jiřího Rusnoka, přihlížející Kateřina Klasnová ji počastovala peprnou nadávkou.

Dnes přivítá největší síň Obvodního soudu pro Prahu 5 během třetího dne hlavního líčení ve věci údajného uplácení poslanců Věcí veřejných, z něhož je obžalován šéf poslaneckého klubu Vít Bárta, několik významných politiků této strany. Vypovídat bude například předseda VV Radek John, ministr Kamil Jankovský, místopředsedkyně strany Dagmar Navrátilová a poslanci Radim Vysloužil, Jiří Rusnok či Michal Babák.

Psali jsme: Soud s Bártou a Škárkou pokračuje: Vyslýchán je Jankovský

Neměla by být nouze ani o pikantérie, jako tomu bylo v úvodních dnech hlavního líčení. V úterý kupříkladu provalila svědkyně Kristýna Kočí milostný poměr místopředsedkyně Navrátilové a poslance Rusnoka. Na to přišla řeč ve chvíli, kdy líčila, jak se oba dva dozvěděli o předávání obálek. Na slova Navrátilové, že ona žádnou obálku nedostala, jí Kočí odpověděla, že ani nedostane, protože ji může Bárta vydírat mileneckým vztahem.

Video ke shlédnutí ZDE.

Klasnová si neodpustila peprnou nadávku

„Ježíši, to je taková p..a,“ vypěnila podle deníku Blesk místopředsedkyně VV a sněmovny Kateřina Klasnová ve chvíli, kdy Kočí pouštěla před soudem na světlo světa tyto indiskrétnosti. Deník v této souvislosti poznamenává, že Navrátilová je vdaná a v Olomouci má muže a tři děti. K tomu dodává, že místopředsedkyně VV je paradoxně členkou sněmovního výboru pro rodinu.