Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Stravují se na benzínce, jezdí auty a tloustnou. Světlou výjímkou je Kalousek

Stravují se na benzínce, jezdí auty a tloustnou. Světlou výjímkou je Kalousek
zdroj: Mediafax

Politici nám vesměs tloustnou. Není to však v důsledku blahobytu, ale kvůli rozhozené životosprávě a přesouvání se zásadně pomocí automobilu. Světlou výjimkou je ministr financí Miroslav Kalousek. Nicméně k tomu, aby zhubl, mu nepomohl pravidelný ranní tenis, ale dieta naordinovaná v důsledku nemoci.

Že během premiérování přibral, přiznal v rozhovoru už v lednu i Petr Nečas. „Za posledního půl roku, který byl dost hektický, se mi trochu rozhodila životospráva a začíná to na mně být vidět. Mám méně času na tělovýchovné aktivity, a to budu muset změnit, protože v mém věku už musí člověk o sebe trošku pečovat," řekl tehdy Nečas.

Ledničkový sex

„Trošku jsem i přibral. Je to dané spíš tím, že nemám čas na pravidelnou stravu a pak to večer doháním bílým ledničkovým sexem, jak se tomu říká. Otevřu dveře a jedu systematicky shora dolů. Nevynechám nic, co je poživatelné. Začnu samozřejmě disciplinovaně zeleninou, ale přes sýry se bohužel dostanu i k více sytým jídlům," popsal své momentální stravovací návyky Nečas.

Návrh, jak si svou kondici vylepšit má Nečas v ruce, ale nedbá. Přátelé trenéři mi aspoň navrhli hodinu a čtvrt dlouhou sestavu cviků, při kterých se dokážu dostatečně fyzicky vyřádit a které by se měly dělat třikrát týdně. Že to nedodržuji, poznávám každé ráno při zapínání kalhot," uzavřel premiér.

Celý článek naleznete na ParlamentniListy.cz.