Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 8°C Polojasno

Vrzající klouby a páteř vás nenechává žít? Buďte v klidu, je to jen zlý sen!

Vrzající klouby a páteř vás nenechává žít? Buďte v klidu, je to jen zlý sen!
zdroj: tisková zpráva

Problémy s klouby nebo páteří se týkají lidí v různém věku. Týkají se jak těch, kteří celý den sedí, tak i těch, kteří mají sport v krvi. Proč se tak děje? Odpověď je jednoduchá – klouby i páteř pro nás pracují celou dobu. Naštěstí nejsme odkázáni na bolest…

Lidská kosterní soustava má více než 200 kloubů. To díky nim chodíme, pohybujeme prsty, ohýbáme se, tančíme, poskakujeme a dokonce… jíme. Bez kloubů bychom byli jako socha – úplně nepohybliví. Podobně je to s páteří.

Bohužel, má to svoje nevýhody. S postupem času se klouby i páteř jednoduše opotřebovávají. Navíc jim dáváme pěkně zabrat: příliš vysoká váha, intenzivní sport, těžká fyzická práce, poloha v sedě, poranění, stres… no a neštěstí je hotovo. Vrzající kolena, bolavá záda, tuhnutí prstů a jiné nepříjemné problémy. Nakonec se objevují bolest a problémy s pohybováním.

art3 zdroj: tisková zpráva

To se týká každého

Tento problém potkal pana Adriana (53 let). Vždycky aktivní, vždycky v pohybu, jeho známi se smáli, že je srostlý se svým kolem. Tak to bylo do dne, kdy ráno nemohl vstát z postele. Bolest zad byla hrozná. Jeho žena nevěděla, co dělat. Ukázalo se, že je to ataka ischiase. Navzdory tomu, že se nakonec podařilo vypořádat s problémem, tak vracející se. Nakonec řekl pan Adrian dost. Našel řešení, které za krátkou dobu způsobilo, že se bolest zad stala jenom vzdálenou vzpomínkou. Znovu jezdí na svém kole.

art1 zdroj: tisková zpráva

Zatímco paní Anna (61 let) se téměř 20 let potýkala s palčivou bolestí kolen. Začalo to nevinně vrzáním. Paní Anna se smála, že ji stačí naolejovat a bude znovu jako nová. Bohužel to byla jenom předpověď toho, co se s věkem prohlubovalo. Každá změna počasí, větší námaha, a dokonce delší poloha ve stoje v kuchyni končily bolestí kolen, která vytlačovala ženě slzy. Nic nepomáhalo. Dcera paní Anny se nemohla déle dívat na její potýkání s bolestí a našla pomoc, která způsobila, že… její máma chodí na hodiny tance! Po bolesti kolen nezůstala ani stopa. Zmizela, jako zlý sen.

Překvapující efekty

Ukazuje se, že paní Anna a pan Adrian použili stejnou metodu. Navzdory tomu, že jim odborníci nenechávali iluze: chemie nebo operace. Ale ukázalo se, že je ještě třetí cesta – příroda.

Naštěstí to nejsou tajemné znalosti a nevyžadují se návštěvy u bylinkářky nebo šamana. Navíc, je to vědecké řešení vyvinuté v moderních laboratořích. Z této fuze vědy a přírody vznikla formule, která proniknutím do bolavého místa, odstraňuje bolest a umožňuje normální fungování.

Naši hrdinové jsou pouze dva příklady toho, že bolest kloubů a páteře není rozsudkem. Tisíce jiných lidí může potvrdit to, že tato přírodní metoda řeší problém vrzajících kolen, tuhých prstů nebo věčného praskání v páteři. Výsledek? Klouby a páteř přestávají trápit, a mnoho uživatelů tvrdí, že se cítí, jako by měli znovu 20 let.

art2 zdroj: tisková zpráva

Takže není divu, že tato metoda dobývá mnoho trhů a je tak ochotně používána mnoha lidmi. Nakonec, kdo by chtěl žít s bolestí a pohybovat se s problémy? Odpověď je snadná – NIKDO!

Klikněte zde a získejte zpět zdatné klouby i páteř

Zdroje:
Inzerce